Vedete din Romania

Vasilica Ceterasu si Amalia Ursu, criticati dur pentru numele alese pentru gemenii lor. "Nu le-a zis nimeni ca suna naspa?"

Amalia Ursu si sotul sau Vasilica Ceterasu au parte de o surpriza neasteptata atunci cand au aflat ca vor avea doi baieti, in loc de doua fetite. Desi parintii au fost foarte fericiti, alegerea numelui pentru cei mici a creat controverse in mediul online, lucru care i-a dezamagit pe artistii de muzica populara.

 

Cei doi baietii au primit numele Kevin Vasile si Tiago Ioan, iar fanii au criticat dur alegerea acestor nume, considerand ca nu sunt demne de neamul romanesc si nu se potrivesc.

”Kevin Vasile si Tiago Ioan… cum se potrivesc ciocolata si carnatul! Nu le-a zis nimeni ca suna naspa?”, ”Pacat ca nu sunt nume demne de neamul nostru romanesc. Se rascolesc in mormant mosii si stramosii vostri”, au fost cateva dintre mesajele fanilor.

Amalia Ursu a transmis un mesaj prin care isi exprima dezamagirea fata de atitudinea oamenilor din mediul online si incearca sa le faca sa inteleaga ca cel mai important lucru este faptul ca numele sunt pe placul lor si asta este tot ce conteaza.

“Nu inteleg cu ce drept fac lucrul asta si pe mine m-a afectat foarte mult, pentru ca am primit nu doar un mesaj, am primit sute de mesaje legate de acest subiect. Cum ca numele copiilor ar fi trebuit sa fie doar Vasile si Ioan, fara alte nume moderne. Cum ca nu ar duce traditia neamului mai departe si sa ne fie rusine. Ca se asteptau la mai mult de la noi si nu credeau ca eu sunt asa inculta, incat sa nu fiu in stare sa aleg alte nume pentru copii”, a declarat Amalia Ursu, potrivit spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului