Vedete din Romania

#declaratie oana roman #oana roman

Oana Roman, declaratie suprinzatoare: "Merit mai mult". Cum au reactionat fanii sai

Obisnuita sa ii tina pe urmaritorii sai de pe Instagram la curent aproape tot ce se intampla nou in viata ei, Oana Roman a facut recent o dezvaluire surprinzatoare si emotionanta.

 

Oana Roman a trecut prin multe momente dificile de-a lungul timpului, insa a reusit sa treaca peste aceste experiente. Recent, vedeta a vorbit despre lectiile pe care le-a invatat, iar mesajul ei a fost foarte apreciat de internauti.

"Ma simt mai increzatoare in mine ca niciodata. Am trait practic jumatate din viata crezand ca atat se poate. Am inteles tarziu ca se poate cat iti doresti cu adevarat si mai ales am inteles ca merit mai mult.

De la tot. De la prieteni, de la partenerul de viata, de la cei cu care lucrez. M-am subestimat multi ani si nu am inteles ca trebuie sa ma valorific mai mult si sa cer si sa primesc cat merit. Nu mai putin. Nu va multumiti cu putin si credeti in voi!", a scris Oana Roman pe contul sau de Instagram.

Urmaritorii sai au tinut sa o incurajeze, lasand numeroase mesaje de apreciere: "E foarte adevarat. Te apreciez pentru vorbele spuse", "E bine si acum! Putere si energie, merita noul drum. Doamne ajuta!", "Meriti!", sunt doar cateva dintre comentarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului