Vedete din Romania

#gabi badalau #bianca dragusanu #claudia patrascanu #mesaje

Ce mesaje primeste Gabi Badalau de la Claudia Patrascanu. Bianca Dragusanu: "O sa le arat tuturor”

Razboiul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau este departe de a se termina. Potrivit Biancai Dragusanu, actuala iubita a afaceristului, Claudia Patrascanu continua ii trimite mesaje in care o jigneste pe fosta prezentatoare TV si pe fiica ei, Sofia.

 

Desi este intr-o relatie cu Gabi Badalau de ceva timp, Bianca Dragusanu sustine ca inca este hartuita de Claudia Patrascanu, care trimite mesaje prin care o jigneste pe ea si pe fiica ei.

„Eu nu ma cobor la nivelul ei. (…) Logic ca a refuzat o confruntare directa cu mine pentru ca eu o pot bate chiar cu dovezile ei. Ii da mesaje lui Gabi pe care le am si pe care o sa le arat tuturor, in care ma jigneste si pe mine si pe copilul meu. Dupa ce eu i-am cerut sa facem pace, in emisiunea lui Dan Capatos, aparent a tacut doua luni. Pana la ziua Sofiei, cand a inceput iar cu mesajele. Apoi a continuat de ziua lui Gabi in Thailanda. Atunci a pus-o si pe maica-sa sa ma injure. Ea este cea care are limbaj de mahala si care se da mare doamna. Eu tot tac, am fost provocata mereu sa-i raspund in aceeasi maniera ca ea si normal ca am jignit-o, daca m-a jignit”, a declarat Bianca Dragusanu pentru playtech.ro.

Bianca Dragusanu sustine ca se simte terorizata de Claudia Patrascanu si ca ar trebui ca artista sa isi faca un control de specialitate. „Din punctul meu de vedere e de-a dreptul ridicola, ma terorizeaza si ma hartuieste din orice, de doi ani, are probleme cu capul, cred ca ar trebui sa faca un control de specialitate. Are refulari periodice la adresa mea si schimbari dubioase de comportament. Tot sunt provocata de ea”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului