Vedete din Romania

#micsorare bust #adina postelnicu #operatie

Adina Postelnicu, despre cum se mentine in forma. De ce a recurs la operatia de micsorare a bustului, de fapt

Adina Postelnicu a recurs, de curand, la o operatie de micsorare a bustului. Vedeta a marturisit ca trecea prin dureri cumplite de spate, iar atunci cand venea vorba de cumparaturi se simtea nevoita sa isi ia haine cu o masura mai mare si sa le modifice. De asemenea, ea a facut dezvaluiri si despre silueta ei, punctand ca a renuntat la prajeli, grasimi si paine pentru a se mentine.

 

“Am avut si eu pana la 19 ani vreo 20 de kilograme in plus, dar am scapat atunci de ele si de 24 de ani am un regim de viata foarte sanatos si mi-a intrat acest lucru in sange. Am renuntat la grasimi, la paine, la prajeli, tot ce dauneaza. Dulciuri recunosc ca mai 'ciupesc', din cand in cand. Daca vad coliva sau ecleruri in fata mea, nu ma pot abtine. In rest, pot sa am orice ca nu conteaza, si sport. Am facut miscare pana sa o nasc pe Zaynab, mergeam la sala de trei patru-ori pe saptamana. Si acum, dupa operatia pe care am facut-o de micsorare a sanilor, am reinceput…

Mi-au trebuit 24 de ani sa imi fac curaj sa ma operez. Din adolescenta imi doream sa fac operatia aceasta, dar imi pare rau ca nu am facut-o atunci, sincer iti spun. Pentru ca altfel ma simt.

Eu aveam aproape E, acum sunt la cupa C, la marimea sutienului. Dar asta le sfatuiesc pe femei, sa nu stea pe ganduri. Am avut dureri crunte de spate in toti anii acestia. Plus ca, mereu am avut un disconfort in a-mi alege hainele, costumele de baie, cand plecam la mare. Fiind foarte mica in talie si in solduri, daca-mi placea o rochie, trebuia sa o modific.

O luam o masura mai mare pentru sani si o modificam pentru talie si solduri. Dar, cel mai greu, motivul principal a fost acesta, faptul ca am mers usor incovoiata si mi-am deformat si coloana, si de aici si durerile de spate. De aceea am facut interventia chirurgicala la sani. Asa, de afara, totul se vedea bine. Altfel, dintotdeauna barbatilor le-au placut femeile voluptuoase, cu sanii mari.”, a spus Adina Postelnicu pentru Viva!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare