Horoscop lunar

#septembrie 2022 #horoscop septembrie 2022 #horoscop lunar septembrie 2022 #horoscop #horoscop lunar

Horoscop septembrie 2022! Prima luna de toamna vine cu provocari pentru zodii

Prima luna de toamna se anunta una plina de provocari pe toate planurile. Este momentul perfect pentru ca nativii sa-si reevalueze viata, atat in plan sentimental cat si profesional si sa ia decizii importante pentru binele lor. Se anunta despartiri, noi inceputuri si piedici, dar, cu multa munca si optimism vor reusi sa treaca cu bine peste toate greutatile. Iata, asadar, ce ti-au pregatit astrele pentru prima luna de toamna, in functie de zodie!

Berbec

Septembrie vine cu vesti bune in plan amoros pentru Berbeci. Este o luna pasionala, plina de aventura si adrenalina alaturi de partenerul de cuplu. Totodata, nativii aflati intr-o relatie serioasa pot avea parte de neintelegeri in cuplu. La locul de munca, eficienta si puterea de concentrare scad considerabil. Insa cu ajutorul talentului si creativitatii au sanse mari sa treacapeste greutati.

Taur

Pentru Tauri, luna septembrie este posibil sa aduca situatii neplacute si tensionate in viata de cuplu, multe dintre ele cauzate de lipsa banilor. Cei singuri au sanse sa-si gaseasca o iubire la distanta. La locul de munca lucrurile decurg normal, insa trebuie sa acorzi mare atentie cheluielilor.

Gemeni

Pentru Gemeni lucrurile pot lua intorsaturi ciudate in ceea ce priveste viata de cuplu. Ceea ce este valabil azi, maine poate sa nu mai fie. In ceea ce priveste viata profesionala, nativii se afla la o rascruce de drumuri. Sunt insa favorizate castigurile din parteneriate, atragerea de fonduri, relatiile cu institutiile financiare.

Rac

Racii au parte de o luna cu suisuri si coborasuri in plan sentimental. Pentru acesti nativi, septembrie vine cu provocari. Cand se vor simti mai bine in relatie vor apare discutii si nedumeriri. Totul are o rezolvare, insa nativii vor trebui sa dea dovada de rabdare. In plan profesional nativii au sanse sa-si gaseasca un nou job insa presiunea si obligatiile cresc.

Leu

Pentru Lei se anunta o luna dificila, plina de incercari si probe menite sa faca ordine in sentimentele nativilor. Nativii vor fi nevoiti sa dea dovada de auto-control si sa fie sinceri cu ei si cu cei din jur, si sa nu ia decizii pripite pe care sa le regrete amarnic mai tarziu. Si la locul de munca, nativii, au parte de piedici si vor fi nevoiti sa munceasca din greu daca vor sa obtina rezultate.

Fecioara

Septembrie nu este o perioada grozava pentru a lua decizii sau a face propuneri in ceea ce priveste viata de cuplu si/sau relatiile cu cei din jur. Cu toate acestea, neintelegerile din viata de cuplu isi vor gasi rapid solutionarea. In schimb, in ceea ce priveste cariera urmeaza o luna plina de oportunitati si realizari pentru Fecioare. Nici banii nu se vor lasa asteptati.

Balanta

Pentru Balante luna septembrie nu este una tocmai favorabila, in niciun plan. Pentru ca viata de cuplu sa nu aiba de suferit, nativilor li se sugereaza cat mai multe iesiri in aer liber sau in oras impreuna cu partenerul. In ceea ce priveste afacerile, nativii sunt nevoiti sa regandeasca proiectele si sa reorganizeze totul daca vor sa obtina rezultate.

Scorpion

Scorpionii au parte de o luna pasionala dar incordata, ir iubirea presupune asumarea de riscuri. Cei singuri pot avea parte de nopti incendiare cu persoane necunoscute. In plan profesional, nativii, au de parcurs un traseu lin, fara obstacole majore. Obstacole vor intampina insa in plan financiar, deoarece se intrevad pierderi de bani.

Sagetator

Sagetatorii se bucura de un inceput de toamna ca-n povesti. Au parte de liniste si armonie in viata de cuplu si in familie. La locul de munca, in schimb, nativii nu au nicio clipa de odihna. Cei care vor sa faca schimbari in cariera trebuie sa inceapa acum, deoarece este o luna favorabila noilor inceputuri. In schimb, natvii trebuie sa aiba grija in plan financiar, deoarece risca sa ramana fara bani.

Capricorn

Capricornii au parte de fericire in viata de cuplu. Cei singuri au sanse mari sa-si intalneasca marea iubire iar cei implicati deja intr-o relatie de cuplu vor dori sa-si consolideze relatia. In viata profesionala, nativii simt nevoia sa se faca remarcati si accepta proiecte deosebite. Au parte de oportunitati si realizari.

Varsator

Pentru Varsatori, toamna nu vine cu vesti tocmai bune. Au parte de provocari si dezamagiri in relatia de cuplu sau pur si simplu de indepartare. Pentru unii, este posibil sa apara o idila, o iubire secreta. Nici la locul de munca lucrurile nu stau mai bine. Nativii trebuie sa fie pregatiti sa faca fata provocarilor, obstacolelor si incurcaturilor pe care le intalnesc in cale.

Pesti

In viata de cuplu, Pestii vor avea mai mult interese pragmatice, concrete, materiale, menite sa aduca stabilitate vietii de familie. Se anunta evenimente neasteptate in viata de cuplu a acestor nativi. La locul de munca au parte de reusit si sunt sanse mari ca banii sa vina mai usor ca niciodata.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro