Dezvoltare personala

#reincarnare #viata anterioara #suflet

10 semne ca sufletul tau a trait o viata anterioara. De cate ori s-a reincarnat sufletul tau?

Daca ai amintiri care nu sunt ale tale, ai avut vise recurente sau ai avut o afinitate inexplicabila pentru o anumita perioada de timp, acest lucru poate indica faptul ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori.

Exista insa cateva moduri in care iti poti da seama daca ai trait vieti anterioare. Iata cateva indicii la care sa fii atent.  

1. Vise recurente.  Visele sunt o reflectare a mintii inconstiente, iar unii cred ca visele repetitive pot reflecta experiente trecute din alte vieti. Unii oameni viseaza locuri si oameni care li se par foarte familiari, in ciuda faptului ca nu au fost niciodata in acele locuri sau ca nu cunosc persoanele respective. 

2. Amintiri din afara locului. Exista multe cazuri de copii mici care au amintiri in care pot descrie cu exactitate si in detaliu persoane, locuri sau evenimente pe care nu le-au trait niciodata. Desi aceste amintiri ar putea fi doar fantezii, ele pot sugera, de asemenea, conexiuni cu vieti anterioare.

3. Intuitie puternica. Daca ai un simt inexplicabil pentru ceva ce nu s-a intamplat sau esti capabil sa intelegi ceva fara sa ti se explice, este posibil sa ai o intuitie puternica. O intuitie puternica necesita intelepciune, indicand, eventual, faptul ca ai invatat si ai crescut deja din evenimentele dintr-o viata anterioara la fel cum ai face-o in viata actuala.

4. Déjà vu. Toata lumea experimenteaza senzatia de déjà vu, de obicei declansata de mirosuri, sunete, imagini, gusturi si multi alti factori.  Desi se crede ca este cauzat de disonanta neurologica, unii cred ca dezvaluie experiente din vietile anterioare sau reflecta alte dimensiuni (de exemplu, universuri paralele).

5. Esti empatic. Empatii pot absorbi emotiile, energia si durerea celor din jurul lor, experimentand si simtind direct ceea ce traiesc ceilalti.  Acest lucru poate indica faptul ca sufletul s-a reincarnat de multe ori si are capacitatea de a transcende sinele individual si de a se extinde la ceilalti.

6. Precognitia. Cunoscuta si sub numele de "vedere in viitor", aceasta implica abilitatea de a cunoaste lucruri despre viitor prin viziuni, senzatii fizice sau chiar vise. Unii cred ca acest lucru indica faptul ca sufletul este maturizat si a trait multe vieti.

7. Retrocognitia. Pe de alta parte, retrocognitia se refera la abilitatea de a obtine informatii care nu sunt usor de obtinut despre trecut. Aceasta poate fi un alt indiciu al reincarnarii sufletului.

8. Esti un suflet batran. Simplul fapt ca te simti mai batran decat esti in realitate este un alt semn ca ai trait vieti anterioare. Numarul de ori in care te-ai reincarnat se reflecta in energia ta.

9. Abilitatea de a vorbi o alta limba. Abilitatea de a vorbi si de a intelege o limba la care cineva nu ai fost expus niciodata in viata ta poate indica o viata anterioara. Povesti despre acest fenomen au fost gasite de-a lungul istoriei si includ oameni care au fost brusc capabili sa vorbeasca o alta limba atunci cand au fost hipnotizati sau cand au iesit din coma.

10 Semne din nastere. Semnele din nastere sunt uneori considerate a fi o ramasita fizica a unei traume din trecut. De exemplu, un semn din nastere mare pe frunte ar putea indica faptul ca a fost impuscat in cap intr-o viata anterioara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare