Cum sa...

#sfaturi curatare aragaz #curatare aragaz #aragaz

Cum sa cureti aragazul si cuptorul cu ingrediente naturale, in doar cateva minute

 

Murdaria de pe aragaz si din cuptor reprezinta o mare problema pentru gospodine. Din fericire insa, exista multe solutii simple si eficiente in aceste situatii, iar mai jos o sa vezi un remediu foarte interesant.

Ca sa scapi rapid de petele de grasime, mancare, cafea sau altele de pe aragaz sau din cuptor nu ai nevoie de solutii speciale si scumpe. Mai mult decat atat, substantele chimice pot reprezenta un pericol pentru sanatate. Dar pot fi inlocuite cu tabletele pentru masina de spalat vase. Cum? Pune apa calda intr-un lighean si dizolva doua tablete pentru masina de spalat vase. Ia un burete si curata cu solutia obtinuta aragazul si cuptorul. Vei vedea cum murdaria dispare usor-usor. La final, se recomanda stergerea cu o carpa din microfibre deoarce nu lasa urme.

O alta solutie simpla ar fi cu otet si bicarbonat de sodiu. Se face acest amestec si se toarna pe suprafata cu probleme, se lasa la inmuiat, apoi se curata.

Si sarea grunjoasa este foarte eficienta. Peste straturile de grasime se pune sare grunjoasa, apoi putina apa. Se lasa peste noapte la inmuiat, iar a doua zi se sterge usor totul cu o laveta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea