Muzica

#paula seling #eurovision #Alexander Rybak

Paula Seling colaboreaza cu Alexander Rybak la o piesa noua

Paula Seling va inregistra o piesa noua impreuna cu Alexander Rybak , cunoscut in Europa datorita castigarii trofeului Eurovision 2009 .



Cantareata a avut ocazia sa-l cunoasca pe violonistul norvegian in urma cu cateva luni, cand l-a invitat in Romania la emisiunea-concurs X Factor.

In varsta de 25 de ani, Alexander a acceptat invitatia de a veni in Romania, chiar daca deplasarea sa nu a presupus si un concert sustinut in fata fanilor.

Dupa mai multe discutii purtate, Paula Seling si-a dat seama ca, din punct de muzical, este pe aceeasi lungime de unda cu Alexander Rybak si i-a propus o colaborare.

Pana la sfarsitul anului, cei doi artisti vor inregistra un duet. Premiera piesei va avea loc in cadrul emisiunii X Factor, in care Paula este mentor.

Alexander Rybak este unul dintre cei mai de succes artisti descoperiti la Eurovision de-a lungul timpului. Albumul sau de debut, 'Fairytales' a ajuns pe locul 1 in Norvegia si Rusia si a intrat in top 10 in mai multe tari din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea